Fark Ortada: Yeni LLumar® Cam Filmi Web Sitesi Müşteri Deneyimini Basitleştiriyor

November 5, 2013 - ABD

Kingsport, TN – 5 Kasım 2013 – Cam filmi ve nasıl işlev gördükleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat. Dünyanın en büyük cam filmi üreticisi Eastman Chemical Company (NYSE:EMN), otomobilleri, evleri ve iş yerleri için cam filmi seçmek isteyen tüketiciler için LLumar® web sitesi LLumar.com'u yeniledi. Sitenin yeni interaktif formatı, ziyaretçilerin film uygulanmış camları gözünde canlandırmasını ve film satın alırken tercihlerine güvenmesini sağlıyor.

Mobil ve tablet cihazlara uygun yeni web sitesi, filmin renk tonunu, stilini ve performansını seçme sürecini çok daha basit hale getiriyor. Otomobil cam filmi görüntüleyicisi, araç sahiplerinin LLumar® cam filmini hem dışarıdan hem içeriden bakar gibi görüntülemesine olanak tanıyor. "Gerçek" uygulamalar görmek isteyen tüketiciler ise web sitesindeki fotoğraf galerilerini gezebilir, örnek çalışmaları ve yorumları okuyabilir. Tüketiciler ve LLumar cam filmi bayileri de, istediği içeriği web sitesine doğrudan yükleyerek bu bölüme katkıda bulunabilir. Ürün görüntüleyicilerin yanı sıra, LLumar filmlerini taktırmanın enerji maliyetinde nasıl bir tasarruf meydana getireceğini belirlemeye yardımcı olan araçlar da mevcut. Ticari binalara uygulama yapan profesyoneller için, Enerji Tasarrufu Hesaplayıcı, ABD Enerji Bakanlığı'nın DOE-2 enerji simülasyon programını ve bölgeler için ortalama enerji maliyetlerini kullanarak yalnızca dört adımda enerji tasarrufu hesabı yapabiliyor.

Eastman performans filmleri küresel marka ve pazarlama direktörü Diane O'Sullivan şunları söylüyor: "Tüketicilerle konuşurken şunu fark ediyoruz; birçok kişi otomobillere yönelik cam filmlerinden haberdarken, yalnızca küçük bir kısmı cam filminin yalnızca koyu değil, çok farklı renk tonlarına hatta neredeyse şeffaf seçeneklere sahip olduğunu biliyor. Ayrıca, evlerde ve iş yerlerinde cam filmi kullanımı ile ilgili farkındalık düzeyi çok düşük. Web sitemizi tüm bunları düşünerek, satın alma piramidinin her katındaki tüketiciyi hesaba katarak tasarladık. Cam filmleri hakkında yeni yeni bilgi sahibi olmaya başlayan tüketicilerden sürekli müşterilere kadar herkes için faydalı bir site oldu."

Ziyaretçiler, otomotiv cam filmi ve boya koruma filmi dahil olmak üzere LLumar® ürün çeşitlerinin tamamı hakkında, ayrıca güneş ısısı kontrolü ve enerji tasarrufu sağlayan filmler, dekoratif filmler ve güvenlik filmleri ile ilgili olarak buradan bilgi alabilir.

Web sitesi, dünya çapındaki pazarların kendine has ihtiyaçlarına göre özelleştirilecek global bir platform üzerine kuruldu. İlave bölgesel web siteleri ve diller de gelecek yıl eklenecek.

O'Sullivan, "Cam filmleri, bireylerin daha konforlu ve güvenli ortamlarda yaşamasına, araç kullanmasına ve çalışmasına olanak tanıyacak. Tasarımı yenilenen web sitemizi kullanıma açmak, pazarlama planımızdaki ilk adım olarak ürünlerimiz hakkında farkındalık oluşturmaya yardımcı olacak. Hedefimiz, tüketicinin sitemize girdikten sonraki 20 saniye içerisinde cam filmleri ile ilgili temel bir bilgi almış olması," dedi.

###

Eastman, günlük yaşamda kullanılan ürünlerde bulunan birçok çeşit gelişmiş malzemeyi, katkı maddesini ve işlevsel ürünü, özel kimyasalı ve fiberi üreten küresel bir özel kimyasal firmasıdır. Hizmet verdiği çeşitli pazarlarda dünya lideri olan Eastman, yenilikçi ve teknolojik çözümler sunarken güvenlik ve sürdürülebilirlik ilkelerine de bağlı kalmaya odaklanmıştır. Yaklaşık 100 ülkede hizmet veren Eastman, 2011 yılında yaklaşık 9,3 milyar dolarlık Solutia satın almasına izin verecek kadar proforma gelir elde etmiştir. Şirketin merkezi Tennessee eyaletindeki Kingsport şehrindedir; Solutia şirketinin de alınmasından sonra yaklaşık 14 bin kişi şirket bünyesinde çalışmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.eastman.com adresini ziyaret ediniz.

İrtibat:
Medya Pam Feese