Eastman, Las Vegas'taki 2013 SEMA Fuarı'nda LLumar® İleri Teknoloji Cam Filmini Sunacak

November 4, 2013 - ABD

Uygulamacılar LLumar® CTX® "Isıyla Kaplama Yarışması"na Davetli

Kingsport, TN – 1 Kasım 2013 – Eastman Chemical Company (NYSE:EMN), Las Vegas'taki 2013 SEMA Fuarı'nda (5-8 Kasım, Stant No 12417) LLumar® sinyal geçirgen cam filmini sergileyecek. Cam filmi ve otomotiv bayileri, canlı uygulama gösterimleri izleyebilecek ve ödüllü cam filmi uygulamacısı Randy Humphries'den ipuçları alma olanağı yakalayacak. Uygulamacılar, "LLumar® Isıyla Kaplama Yarışması" çekilişine katılarak LLumar® PrecisionCut® System grafik çizici ve yazılım üyeliği kazanma şansına sahip olacak.

Gelişmiş nano seramik teknoloji kullanan yeni ve iyileştirilmiş LLumar® CTX® cam filmi, güneş ısısının yaklaşık yüzde 60'ını yansıtır ve bir yandan araçtakileri ve aracın içini zararlı UV ışınlarına karşı korurken, bir yandan da yolcuların konforunu artırır. LLumar® CTX®, günümüzde vazgeçilmez olan cep telefonları, GPS araçları, anahtarsız giriş ve uydu telsiz gibi teknolojilerin kullandığı sinyalleri engellemeksizin ısıyı ve UV ışınları bloke eder. Tüm bu faydaları isteyen fakat camlarının rengin koyulaştırmak istemeyen araç sahipleri içinse, hafif renkli, neredeyse şeffaf film seçeneği LLumar® AIR 80 harika bir alternatiftir.

Eastman LLumar Marka Yönetim Direktörü Mark Gershenson, "Günümüz sürücüleri araçlarının içindeyken dış dünyayla daha çok elektronik bağlantı kurmayı istiyor," diyor ve ekliyor: "LLumar® otomotiv cam filmleri, teknoloji harikası cam filmleriyle otomobil sahiplerinin ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılıyor. Sinyal geçirgen LLumar® CTX® ve AIR otomotiv cam filmlerimiz, bu ihtiyaca yanıt verir nitelikte."

SEMA Standındaki Kurulum Gösterimleri Özel Bir Misafirin İpuçlarına Yer Veriyor
2013 IWFC Otomotiv Kaplama Şampiyonu Randy Humphries, uygulama gösterimleri yapmak ve ipuçları vermek için Eastman standına misafir olacak. Billerica, Massachussetts'teki Tint King firmasının operasyon müdürü Humphries, "Dünyanın En İyi Otomotiv Filmi Uygulayıcısı" onur unvanı ve 10 bin dolarlık ödül için yarışan 60 yetenekli uygulayıcının katıldığı IWFC Otomotiv Kaplama Yarışmasında birinci oldu. Humphries, 13 yıldır LLumar® cam filmleri kullanıyor.

LLumar® CTX® "Isıyla Kaplama Yarışması"
Isıyla büzüşen özelliğinden dolayı LLumar® CTX® cam filmi, sektörde uygulaması en kolay filmlerden biri olarak biliniyor. Eastman, cam filmi uygulayıcılarını interaktif "Isıyla Kaplama Yarışması"nda bu filmi denemeye davet ediyor. Film uygulayıcıları yeni ve geliştirilmiş CTX filmini bu stantta ısıyla şekillendirebilecek. Katılımcılar LLumar® PrecisionCut® System grafik çizici ve 1 yıllık yazılım aboneliği kazanma şansına sahip olacak. Kazanan yarışmacı, Cuma günü fuar kapanışından önce duyurulacak. 2013 Uluslararası Cam Filmi Konferansı ve Uygulama Yarışması videosunu izleyin ve uygulayıcıların geri bildirimlerini görün.

Piyasalar için Yüksek Performans
Eastman, tüm dünyadaki otomobillerin, evlerin ve iş yerlerinin korunması için yüksek performanslı LLumar® marka cam filmleri geliştirdi. LLumar® hakkında bilgi edinmek ve Las Vegas'taki SEMA Fuarı'nda bizi canlı takip etmek için www.LLumar.com/sema adresini ziyaret edin.

Gershenson, "Eastman endüstriye yüksek performanslı çözümler sunmaya kendini adamıştır. Dünyanın lider otomotiv ve mimari cam filmi üreticisi olarak hedefimiz, teknik kapasitemizi tüketicilerin değişen ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde geliştirmektir," şeklinde konuştu.

LLumar ekibinin SEMA Fuarı'ndaki en yeni haberlerini almak için www.LLumar.com/sema adresini ziyaret edin ve #LLoveLLumar hashtag'ini kullanarak Twitter ve Facebook üzerinden sohbetlere katılın.

###

Eastman, günlük yaşamda kullanılan ürünlerde bulunan birçok çeşit gelişmiş malzemeyi, katkı maddesini ve işlevsel ürünü, özel kimyasalı ve fiberi üreten küresel bir özel kimyasal firmasıdır. Hizmet verdiği çeşitli pazarlarda dünya lideri olan Eastman, yenilikçi ve teknolojik çözümler sunarken güvenlik ve sürdürülebilirlik ilkelerine de bağlı kalmaya odaklanmıştır. Yaklaşık 100 ülkede hizmet veren Eastman, 2011 yılında yaklaşık 9,3 milyar dolarlık Solutia satın almasına izin verecek kadar proforma gelir elde etmiştir. Şirketin merkezi Tennessee eyaletindeki Kingsport şehrindedir; Solutia şirketinin de alınmasından sonra yaklaşık 14 bin kişi şirket bünyesinde çalışmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.eastman.com adresini ziyaret ediniz.

İrtibat:
Medya Pam Feese